Ogromen pliš za zelo mehko dekontaminacijo

Poleg materialnih in gospodarskih posledic splošna zaprtost, s katero se je Francija soočala skoraj dva meseca, ni ostala brez posledic za moralo odraslih in otrok. Motenje vsakodnevnih navad, zaprtost so poslabšali človeške in družinske odnose, ki delujejo kot preizkus sposobnosti vseh, da resnično živijo skupaj. Za nekatere strašljivo, za druge pomirjujoče in udobno, bolj ali manj relativna promiskuiteta pa bi morala kljub temu označiti postopno vrnitev v normalno stanje. Ali ko medvedi in medvedki končno pridejo iz svojih brlogov.

Otroci so bili zagotovo najbolj razburjeni v svojem življenjskem ritmu. Kljub prilagodljivosti so bile dnevne navade, ki urejajo in strukturirajo življenje najmlajših, drastično spremenjene. Zaradi socializacije in neodvisnosti so otroci naenkrat morali prerezati vrvico, zato so morali otroci nenadoma premisliti o spoznavanju sveta v tem posebnem času, ki je zdaj osredotočen na njihovo majhno družino. Majhni šolarji so daleč od prijateljev in učitelja zagotovo videli, da je to slavno vrvico za mnoge od njih spet zvarjeno, potem ko so cele tedne preživeli v zapredku, zaprtem vase. Scenarij, ki si ga je bilo mogoče zamisliti šele pred tremi meseci, a čustveno brez zanimanja.

Roka pomoči za nemoten vrnitev v resničnost

Ogromna ljubkasta igrača, ki vam bo pomagala prebroditi dekonfinacijo in se vrniti na šolski oder

Velikanski pliš, ki daje pogum

Cel dnevi, preživeti z očetom in / ali mamo, sanje mnogih majhnih, se nenadoma uresničijo. Medtem ko so te okrepljene vezi v prid ustvarjanja vezi, lahko postanejo vračanje v resničnost nekoliko bolj problematične. Če se torej mnogi, predvsem starejši, obetajo, se bo vrnitev v šolo morda zdela nov oddih za otroke, kot je ta prvi začetek vrtca. Zaradi okrevanja, ki bo zagotovo kmalu, je torej čas za postopno ponovno socializacijo, tisto, ki omogoča podaljšanje te vrvice, povezane s starši, in ki se v zadnjih tednih nenehno skrajšuje. Prehod, ki bi mu lahko pomagali s posredovanjem tretje osebe, primerno poimenovane doudou, ali bolje, velikanski pliš. Naj bo domači spremljevalec doma ali pa postane nova znamenitost odraščajočega malčka, bo velikanski medved ali samorog lahko igral vlogo posrednika med dragimi starši in zunanjim svetom.

Ogromna mehka igrača samoroga ali dinozavra, ki spremlja najmlajše pri dekontaminaciji

ali pa kupite poceni velikansko polnjeno žival, da nagradite otroka, ki se pogumno vrne v šolo

Vnos novega pliša v življenje otroka, pripravljenega za vrnitev v šolo, je lahko bistven del preusmerjanja pozornosti od nenadnega ponovnega vsakodnevnega odtujevanja. Hitro bo postal novi najljubši spremljevalec malega, pliš velikosti XXL bo postal novo dnevno merilo, kar bo nekoliko pustilo njegove druge mehke prijatelje, ki so ga spremljali ves čas poroda. Nov prihod, ki se v tem primeru ujema z novim odhodom, tistim proti šoli.

Pomirite, hkrati pa ustvarite novo pozornost

ali poiščite velikansko polnjeno žival kot spremljevalca, da se po porodu vrnete v normalno življenje

Če se letos ne načrtuje vrnitev v šolo, bo novi spremljevalec v obliki rožnate samoroga ali velikanske modre dinozavra obdržal pozornost malčka, ki je postal preveč odvisen od novih ekskluzivnih povezav, ki so nastale med zaprtjem. . Z velikostjo, ki je enakovredna otrokovi ali celo večji, je velikanski pliš pomirjujoč in postane novi partner za igro. Samozavesten in zaščitnik noči zaradi svoje impozantne zgradbe ga ne bo drgnil strah.

V svoji velikanski velikosti je pliš pravi otok mehkobe, poleg tega pa je postal idealen igralec in sanjarski spremljevalec. Njegova velika velikost služi tudi kot okras, pomirjujoče pastelne barve prinašajo noto dobrega počutja v sobe najmlajših..

Samorog, zvezda velikanskih ljubkih igrač

ali kupite poceni rožnato velikansko enorogovo plišasto igračo za otroke med zadrževanjem